مطالب اینترنتی

یکشنبه 15 بهمن 1396

طرز تهیه پیش‌غذای عربی با بادمجان

نویسنده: نویسنده   


اتاق خبر 24:

این بادمجان‌های رول شده همراه با تخم مرغ و پنیر یک پیش غذای خوشمزه عربی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد لازم:

بادنجان بزرگ: 2 عدد
تخم مرغ (آب پز و دو نیم شده): 4 عدد
پنیر ریکوتا (کم چرب): 200 گرم
نعنا (خردشده): 2 ق س
سماق: 1 ق چ
زیتون: یک دوم پیمانه (حدود 80 گرم)
خیار کوچک قلمی (با پوست دونیم شده): 2 عدد
گوجه گیلاسی (دونیم شده): 6 گرم
پنیر فتا کم چرب ( خردشده): 100 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن زیتون: 3 ق س

پیش‌غذای عربی با بادمجان

طرز تهیه:

1. هر بادنجان را با پوست به صورت عمودی به 8 ورق تقسیم کرده و با قلم مویی به 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون آغشته کنید.

2. سپس آن را داخل تابه چدنی خط دار که از قبل روی حرارت قرار داده و داغ شده، بگذارید و دو طرف آن را سرخ کنید.

3. بعد روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافه آن خارج شده و خنک شود.

4. پنیر ریکوتا را با نعنا مخلوط کرده، نمک و فلفل آن را اندازه کنید.

5. 1 قاشق سوپخوری از مخلوط پنیر را روی قسمت عریض هر ورقه بادنجان ریخته و آن را رول کنید (این کار را ادامه دهید تا پنیر و بادنجان تمام شود).

6. بعد رول های بادنجان را در ظرفی بچینید.

7. تخم مرغ را کنار بادنجان چیده و روی آن سماق بپاشید.

8. سپس به ترتیب زیتون، خیار و گوجه گیلاسی را قرار دهید و روی آن پنیر فتا بپاشید.

9. بعد بقیه روغن زیتون را ریخته و با نعنا تزیین کنید.

منبع: مجله سرآشپز



لینک منبع

مطلب طرز تهیه پیش‌غذای عربی با بادمجان در سایت مفیدستان.


لینک منبع و پست :طرز تهیه پیش‌غذای عربی با بادمجان
http://mofidestan.ir/%d8%b7%d8%b1%d8%b2-%d8%aa%d9%87%db%8c%d9%87-%d9%be%db%8c%d8%b4%e2%80%8c%d8%ba%d8%b0%d8%a7%db%8c-%d8%b9%d8%b1%d8%a8%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d8%a8%d8%a7%d8%af%d9%85%d8%ac%d8%a7%d9%86/

نظرات() 

آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات